»Το πρώτο Κύπελλο για φέτος! [Posted on Sunday September 16, 2018]  »Γυναίκες (Κυπ): ΓΣ Δάφνη Δαφνίου - Ιωνικός ΑΣ 30-34 [Posted on Sunday September 16, 2018]  »Πρόγραμμα Προπονήσεων 17 έως 23 Σεπτεμβρίου [Posted on Tuesday September 18, 2018]  »Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) [Posted on Friday August 24, 2018]  »Κάρτα Υγείας Αθλητή [Posted on Thursday August 23, 2018]  

Τμήματα Υποδομών

Την Τετάρτη 19/9, ώρα 20:30, θα βρίσκεται στο γήπεδο ο γιατρός για να εξετάσει τα τμήματα Παμπαίδων (2005) και Μίνι (2006-07).

Όσοι έχουν κάνει αίτηση εγγραφής και έχουν πάρει Κάρτα Υγείας Αθλητή θα πρέπει να την φέρουν μαζί τους με μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ του αθλητή.

Οι υπόλοιποι να φέρουν μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας και τον ΑΜΚΑ και θα πάρουν την Κάρτα από τα γραφεία.

Το κόστος της εξέτασης είναι 10€.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει νόμου, η Κάρτα Υγείας Αθλητή είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή του αθλητή στις προπονήσεις και στους αγώνες. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή πρέπει να υπογραφεί από Καρδιολόγο ή γιατρό άλλης ειδικότητας εφόσον αυτός έχει πιστοποιηθεί σχετικά. Ο Σύλλογος ανέλαβε να καλέσει γιατρό για να διευκολύνει τους αθλητές και τις οικογένειές τους χωρίς να είναι απαραίτητη η εξέταση από τον συγκεκριμένο γιατρό και χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό όφελος.

 

Οι προπονήσεις Εφήβων, Παίδων και κοριστσιών θα γίνουν όπως έχουν ενημερώσει οι προπονητές.

 

Πρόγραμμα Προπονήσεων

 

Πληροφορίες:

Ρέγγας Λυμπέρης

6947831566

 

academies 330x330

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Εφηβικής ομάδας του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας εν όψη της φωρτομένης αγωνιστικής περιόδου που έρχεται. Μην ξεχνάμε ότι οι αθλητές μας, εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν παράλληλα και μία δύσκολη σχολική χρονιά. Ο coach Στυλιανός τους μάζεψε νωρίς για να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα.

 

 

 

 

 

 

 

final bc 1930 up 330x330

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΚΑ η κλήρωση για την συγκρότηση των ομίλων των Εφηβικών και Παιδικών πρωταθλημάτων. Η ομάδες του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας θα αγωνίζονται στον 1ο όμιλο της Γ΄Κατηγορίας ΕΣΚΑ με αντιπάλους τις ομάδες:

 ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
 ΑΕ Χολαργού   ΑΕ Χολαργού
Ιωνικός ΑΣ Ιωνικός ΑΣ
ΑΟ Λεοντείου ΑΟ Λεοντείου
ΑΟ Φιλοθέης ΑΟ Φιλοθέης
 Εθνικός Ελλην  Εθνικός Ελλην
 ΓΣ Αρίων  ΓΣ Αρίων
 ΚΑΠ  Ανταίος
 Γκράβα  Γκράβα Β
 Εστία Φιλίας  Ακαδημία Ανάπτυξης Αθ.
 ΑΟ Αμπελοκήπων  Πανερυθραικός

 

 

klirosi p e

 

final bc 1930 up 330x330

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 12